[OpenVPN home] [Date Prev] [Date Index] [Date Next]
[OpenVPN mailing lists] [Thread Prev] [Thread Index] [Thread Next]
Google
 
Web openvpn.net

Re: [Openvpn-users] using openvpn client 2.1 with openvpn server 2.0x


  • Subject: Re: [Openvpn-users] using openvpn client 2.1 with openvpn server 2.0x
  • From: John Kuiper <jkuiper@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 17 Jan 2008 17:02:49 +0100

That's the same problem with 2.09 on the client.
I have result my problem with this link: 
(http://konstantin.vassilev.name/?p=79).

Regards,
John


Oscar Knight wrote:
> Hello John,
>
> John Kuiper wrote:
>> Hello,
>>
>> All my pc's are running perfectly with XP en openvpn.
>> But now I have one laptop with Vista Business.
>>
>> There is a connection, but the remote route will not bet connected
>> ( route addition failed using CreateIpForwardEntry: ......)
>>
>> I read that's better to use openvpn 2.1 instead.
>> Can I run openvpn 2.1 on the client and openvpn 2.0x on the server.
>
> We are using OpenVPN 2.09 on our server running OpenBSD.  We have
> windows clients (mostly XP) running both 2.09 and 2.1rc4.  We have some
> Vista clients running 2.1rc4.
>
> Your route addition problem is common.  You'll need to set one or more 
> items to run as administrator.  After you install 2.1rc4 there will be 
> a icon for the GUI on the desktop.  Right click that icon, select 
> properties.  One of the tabs has a check box near the bottom that's 
> for "run as administrator", check that box.  Click OK.
>
> Start the GUI and then connect.  Check the status for failed routes.
>
> Hope this helps,
> odk

____________________________________________
Openvpn-users mailing list
Openvpn-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/openvpn-users