[OpenVPN home] [Date Prev] [Date Index] [Date Next]
[OpenVPN mailing lists] [Thread Prev] [Thread Index] [Thread Next]
Google
 
Web openvpn.net

Re: [Openvpn-users] Possible minor bug with IP aliases


  • Subject: Re: [Openvpn-users] Possible minor bug with IP aliases
  • From: "Prasanna Krishnamoorthy" <prasanna79@xxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 25 Nov 2007 00:13:48 +0530

On Nov 24, 2007 11:55 PM, Erhard Weinell <weinell0707@xxxxxx> wrote:
> Greetings,
>
> I encountered a bug when running OpenVPN in bridge mode on a network
> interface with aliases assigned, and connecting to the aliased IP.
> Independend of the IP given in the OVPN config, replies will always be
> sent from the physical interface's IP. This causes udp conn tracking on
> client's side to discard these packets. Therefore, I suggest OVPN
> should use the configured ip as reply source address.
Have you tried 2.1.0 with multihome? That should take care of the issue.

Prasanna.
>
> Best regards,
> Erhard Weinell
>
> -------------------------------------------------------------------------
> This SF.net email is sponsored by: Microsoft
> Defy all challenges. Microsoft(R) Visual Studio 2005.
> http://clk.atdmt.com/MRT/go/vse0120000070mrt/direct/01/
> _______________________________________________
> Openvpn-users mailing list
> Openvpn-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/openvpn-users
>


______________________
OpenVPN mailing lists
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/openvpn-users