[OpenVPN home] [Date Prev] [Date Index] [Date Next]
[OpenVPN mailing lists] [Thread Prev] [Thread Index] [Thread Next]
Google
 
Web openvpn.net

Re: [Openvpn-users] bridging, strange issue SOLVED


  • Subject: Re: [Openvpn-users] bridging, strange issue SOLVED
  • From: "skuns@xxxxx" <skuns@xxxxx>
  • Date: Sun, 09 Sep 2007 14:31:27 +0400

Problem has gone away with server directive 'dev tap0' instead 'dev tap' 
from example. Server created another one instance of tap (not bridges as 
result), thats cause a problem described early.

> Tap0 interface has a drop count, on server and client.. What it mean?
>   
>> tap0      Link encap:Ethernet  HWaddr 00:FF:4F:02:6C:86
>>           inet6 addr: fe80::2ff:4fff:fe02:6c86/64 Scope:Link
>>           UP BROADCAST RUNNING PROMISC MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
>>           RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
>>           TX packets:0 errors:0 dropped:214123 overruns:0 carrier:0
>>           collisions:0 txqueuelen:100
>>           RX bytes:0 (0.0 b)  TX bytes:0 (0.0 b)
>> Looks like trouble in something different.
>>   
>>     
>
>
> -------------------------------------------------------------------------
> This SF.net email is sponsored by: Microsoft
> Defy all challenges. Microsoft(R) Visual Studio 2005.
> http://clk.atdmt.com/MRT/go/vse0120000070mrt/direct/01/
> _______________________________________________
> Openvpn-users mailing list
> Openvpn-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/openvpn-users
>
>   

____________________________________________
Openvpn-users mailing list
Openvpn-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/openvpn-users