[OpenVPN home] [Date Prev] [Date Index] [Date Next]
[OpenVPN mailing lists] [Thread Prev] [Thread Index] [Thread Next]
Google
 
Web openvpn.net

Re: [Openvpn-users] Multiple Connections problem, bug?


  • Subject: Re: [Openvpn-users] Multiple Connections problem, bug?
  • From: Leonard Isham <leonard.isham@xxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 24 Jan 2005 06:46:20 -0500

On Mon, 24 Jan 2005 12:11:13 +0200, Jan van Rensburg <jan@xxxxxxxxxx> wrote:
> Hi,
> 
> I'm using the latest v2.rc6, Linux (SLES9) and iptables on the server
> side, Mac OS 10.3 client side. The general connections work pretty
> well, but I have trouble opening multiple connections to the same
> destination address & port to a machine behind the VPN.
> 
> The mail application on Mac OS X is heavily threaded and establishes
> multiple connections to the mail server in parallel, because I've got
> two accounts on the mail server, and it also establishes parallel
> connections for downloading attachments and so on. When I connect
> through the OpenVPN tunnel some of these connections never gets
> established, but the "main" connection works fine. I have this problem
> over both UDP and TCP tunnels. When close the tunnel and connect
> directly to the mail server the problem disappears again. Is this a
> known problem, and how can I go about troubleshooting it?
> 

Not that I'm aware of. 

I'd run a packet trace (tcpdump, ethereal) onn both the MAC and LInux
systems to watch packets.  I would also set iptables to loggin and
look for unexpected drops.

-- 
Leonard Isham, CISSP 
Ostendo non ostento.

____________________________________________
Openvpn-users mailing list
Openvpn-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/openvpn-users