[OpenVPN home] [Date Prev] [Date Index] [Date Next]
[OpenVPN mailing lists] [Thread Prev] [Thread Index] [Thread Next]
Google
 
Web openvpn.net

Re: [Openvpn-users] Can ping across to LAN, but no http, mail, etc.


  • Subject: Re: [Openvpn-users] Can ping across to LAN, but no http, mail, etc.
  • From: Leonard Isham <leonard.isham@xxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 31 Dec 2004 17:51:18 -0500

On Fri, 31 Dec 2004 13:20:37 -0500, Jefferson Wagener
<jefferson@xxxxxxxxxxx> wrote:
> Running openvpn2.0rc1
> 
> Have a link up in server-client ala the sample files.
> 
> Can ping both the remote gateway (e.g. 192.168.1.1) and other machines
> on the remote lan (e.g. 192.168.1.2) from the client (e.g. 192.168.2.1)
> Can resolve DNS from remote gateway.
> Can see the webserver on the gateway (e.g.192.168.1.1)
> 
> But:
> Can't see the webserver on other machines (e.g. 192.168.1.2), even tho'
> ping works.
> 
> I don't have ethernet bridging on, but didn't think I needed it for
> this.
> I have run both udp and tcp connections
> The gateway is running iptables with outbound permissive
> 
> Suggestions?  This is probably something simple...

Can't reach via IP address or name?

Traceroute tp the IP then to the name if you are trying this.

Can you telnet to the port and get a response?

-- 
Leonard Isham, CISSP 
Ostendo non ostento.


-------------------------------------------------------
The SF.Net email is sponsored by: Beat the post-holiday blues
Get a FREE limited edition SourceForge.net t-shirt from ThinkGeek.
It's fun and FREE -- well, almost....http://www.thinkgeek.com/sfshirt
_______________________________________________
Openvpn-users mailing list
Openvpn-users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/openvpn-users