[OpenVPN home] [Date Prev] [Date Index] [Date Next]
[OpenVPN mailing lists] [Thread Prev] [Thread Index] [Thread Next]
Google
 
Web openvpn.net

Re: [Openvpn-users] Problem with Openvpn servier on windows running as a service


  • Subject: Re: [Openvpn-users] Problem with Openvpn servier on windows running as a service
  • From: Timothy Baldwin <T.E.Baldwin99@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 23 Jul 2006 19:49:35 +0100

In message
<!~!UENERkVCMDkAAQACAAAAAAAAAAAAAAAAABgAAAAAAAAAYZ2K4krKnUuWCyNd7G45tyKDAAAQAAAACoyiiY5poEebdM5nXcsiTAEAAAAA@xxxxxxxxxxxxxxxx>,
Michael Hennessy <hennessy@xxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:

> 
> I have several openvpn servers running on a variety of windows platforms
> (XP pro, Windows 2000, windows 2000 Server), and have found that when it
> is run as a service using the "openvpn service" wrapper, that the openvpn
> server will initially (ie after a system reboot), accept and authenticate
> connections but silently refuse to pass any traffic.
> 
> If the service is manually stopped and restarted at the server then
> incoming connections will have their traffic passed as normal, and all is
> ok until the next server reboot when the same thing happens again.

Check that you haven't got a routing loop with the VPN running over the VPN.

-- 
Member AFFS, WYLUG, SWP (UK), UAF, RESPECT, StWC
OpenPGP key fingerprint: D0A6 F403 9745 CED4 6B3B  94CC 8D74 8FC9 9F7F CFE4
No to software patents!    Victory to the iraqi resistance!

______________________
OpenVPN mailing lists
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/openvpn-users